charlesdickenscharlesdickenscharlesdickens
charlesdickenscharlesdickenscharlesdickens

BLACKBOOK | RED CELL

fredag 8 november 19:00
Välkommen till en synthkväll utan dess like! Två artister med rötterna i Synthpop och som skapat sina respektive unika universum där vi alla kan vara precis som vi är!
### BLACKBOOK (Schweiz)
Med en modern mix av synthpop, futurepop, darkwave, synthwave och darkpop skapar BLACKBOOK ett intensivt, suggestivt och känslofyllt extraordinärt sound. Texterna är provocerande och ifrågasätter normer, konceptet att passa in och vad det innebär att vara ”normal”. BLACKBOOK är en spännande elektronisk fusion som inte bara ger oss en oförglömlig musikalisk resa – det blir ett klister mellan alla oss som vet att det är en ära att vara en outsider!
### Red Cell (Sverige)
Red Cell blandar nostalgiska influenser med modernt ljud och produktionstekniker för att skapa sin egen alldeles unika värld. Deras senaste album är en elektronisk juvel: med ena foten i synth-popens historia och den andra som utforskar framtiden. Resultaten blir en tidlös musikalisk godisbit!
Arrangeras i samarbete med Charles Dickens Bar & Scen Helsingborg, Studieförbundet Bilda och Jönköpings Kommun.


Ticksets:
If Klarna.se dosen´t work – Use tickster:
https://secure.tickster.com/sv/cxgw8yupl55e54k/products

Med en modern mix av synthpop, futurepop, darkwave, synthwave och darkpop skapar BLACKBOOK ett intensivt, suggestivt och känslofyllt extraordinärt sound. Texterna är provocerande och ifrågasätter normer, konceptet att passa in och vad det innebär att vara ”normal”. BLACKBOOK är en spännande elektronisk fusion som inte bara ger oss en oförglömlig musikalisk resa – det blir ett klister mellan alla oss som vet att vara en outsider är en ära!

Insläpp: 19:00

Biljetter

Biljettyp: Ståbiljett

Pris: 290:-
+ serviceavgift