charlesdickenscharlesdickenscharlesdickens
charlesdickenscharlesdickenscharlesdickens

Warning: Attempt to read property "ID" on bool in /home/tingerby/domains/charlesdickens.nu/wp-content/themes/charles-dickens/woocommerce/content-single-product.php on line 11

Warning: Attempt to read property "ID" on bool in /home/tingerby/domains/charlesdickens.nu/wp-content/themes/charles-dickens/woocommerce/content-single-product.php on line 12

MisMatch Comedy

BILJETTER:
https://billetto.se/e/mismatch-comedy-helsingborg-25-10-biljetter-860497

Gör er redo för en tokig komedikavalkad när den osannolika komikerduon Behrad Rouzbeh och Wally Zamwa slår sina knoppar ihop på en galen turné!

Behrad Rouzbeh, en ung och charmig komiker som hunnit bli en medelålders tvåbarnspappa, har på sina 15 år blivit ett väletablerat namn inom Sveriges standup-scen. Du kanske känner igen honom från Morgonpasset i P3 eller hans framträdanden på klubbar som RAW och Norra Brunn. Han har även synts i TV-program som Parlamentet och IFS – Invandrare för svenskar. Med en mångsidig och hjärtlig humor har Behrad blivit omtalad som Sveriges nästa stora standup-stjärna!

Underground-kungen av svensk stand-up-komedi Wally Zamwa, har på 11 år skapat sig ryktet som en ”komikers komiker”. Som barnfri, anarkistisk livsnjutare med en orädd och ickekonformativ stil, skapar han humor som inte nödvändigtvis passar alla, men hans mod att överskrida gränser för ett skratt gör honom till en intressant och minnesvärd komiker som du gärna ser igen.

På deras besök har de med sig ingen mindre än Helsingborgs komedi OG, Khalid Geire och Örkelljungas finest, Edon Cakolli.

Missa inte chansen att fånga denna explosiva och galet underhållande show!

Hela föreställningen är på svenska och är ungefär 120 minuter lång.