charlesdickenscharlesdickenscharlesdickens
charlesdickenscharlesdickenscharlesdickens

PITTMAN COLE | HERA | FRI ENTRÈ

lördag 27 april 21:00

Pittman Cole bildades 2022. Med rötterna i 70- och 80-talets rock levereras låtar med hög energi som varvas med melodiösa refränger och progressiva inslag. Bandet består av Dusty, sång och gitarr, Derek, sång och keyboard, Vince, sång och bas, Don på trummor.

Pittman Cole har sedan starten haft tiotal konserter. Bland spelställena finns namnkunniga platser som KB, Babel, Garage Bar i Höganäs, NGBG-festivalen i Malmö och Kulturnatten i Lund. Bland höjdpunkterna finns också en egenarrangerad rock- och ölfestival i de gamla lokstallarna i Malmö. Tillsammans med lokala band och bryggerier lockade Pittman Cole över 500 personer till evenemanget.

Spotify

Facebook

https://www.facebook.com/pittmancoleband

Musikvideo:

Coward , https://www.youtube.com/watch?v=jI9USbCSWpc

DBLT, https://www.youtube.com/watch?v=UnYMu41I884

Hemsida

Who we are

_____________________________

Hera är ett Fuzz-/Stoner rockband från Helsingborg.
Bandet såg ljuset sommaren 2019 och har sedan dess skrivit en vass setlist, öppnat för band som Dopelord(pl), Nebula(us), Rosalie Cunningham(uk), samt synts på tv och släppt första skivan! Med sin otroliga energi så är detta ett tåg som aldrig stannar.

Bandet är inspirerat av band som Rosalie Cunningham, Nightstalker och 70talets stora ikoner. Nu börjar inspelningen av skiva nr.2!

…..

På scen:
Felicia – Sång
John – Gitarr/Sång
Anton – Bas/Sång
Jonas – Trummor

Spotify:

Instagram:
https://instagram.com/herabandofficial?utm_medium=copy_link

Facebook:
https://www.facebook.com/OfficialHeraband/